Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر غلامرضا کیانی که به منظور بازدید از فرآیند برگزاری نخستین دوره آزمون چهارمرحله‌ای جذب مدرسان کانون زبان ایران به مازندران سفر کرد، روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: به دنبال این هستیم که از فرصت میان‌ترم برای برگزاری آزمون مجازی حداکثر استفاده را داشته باشیم و امیدواریم برای ترم آینده یا حداکثر ترم بهار بازگشایی تدریجی و اقتضایی را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیاست ما در کانون زبان ایران و کانون پرورش فکری متناسب با سیاست‌های ستاد ملی کرونا آرام آرام به سمت دوره‌های حضوری-مجازی و آنلاین(Blended)  پیش خواهد رفت. البته طی ماه‌های اخیر در برخی استان‌ها و شهرستان‌ها به تناسب شرایطی که داشتند اجازه برگزاری کلاس‌های حضوری داده شد. اکنون نیز در حال بررسی دقیق شرایط هستیم و این احتمال وجود دارد که در پایان همین ترم آزمون زبان‌آموزان به صورت ترکیبی و حضوری-مجازی برگزار شود.

کیانی گفت: کانون زبان ایران متناسب با رویکردهای جدید آموزشی و نیازهای به‌روز متقاضیان به دنبال تغییر تدریجی مطالعه شده و برنامه‌ریزی شده برای رویکردهای آموزشی و رویکردهای تهیه محتواست تا بتواند خود را با مبانی آموزش زبان و نیازهای جدید هماهنگ کند. مدرسان جدیدی که جذب می‌شوند نیز ترکیبی از آموزش‌های رو به آینده و آموزش‌های رویکرد کنونی کانون را دنبال خواهند کرد تا آماده رقم زدن آینده‌ای که امیدوارکننده باشند.

تاثیر کرونا بر زبان‌آموزی در کشور

رئیس کانون زبان درباره فعالیت‌های کانون زبان ایران در دوران کرونا و اثرگذاری همه‌گیری بر استقبال زبان‌آموزان در کشور اظهار کرد: کانون زبان هم طبیعتا مانند همه بخش‌های دیگر جامعه پس از شیوع کرونا با چالش‌هایی مواجه شد و شاهد کاهش چشمگیر تعداد زبان‌آموزان بودیم ؛ به طوری که تعداد زبان‌آموزان از حدود ۳۳۰ هزار نفر در یک ترم پس از شیوع کرونا به حدود ۵۰ هزار نفر رسید. اما با تلاش همکاران روز به روز اوضاع بهتر شد و خوشبختانه در ترم جاری تعداد زبان‌آموزان به ۲۲۵ هزار نفر رسید.

وی افزود: این نخستین بار است که تعداد زبان‌آموزان ترم پاییز از زبان‌آموزان ترم تابستان بیشتر می‌شود. تعداد زبان‌آموزان ما در ترم تابستان ۲۰۹ هزار نفر بود. امیدواریم که امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های جدید در ترم‌های آینده شاهد عبور تعداد زبان‌آموزان از رکوردهای دوران پیش از کرونا نیز باشیم.

کیانی با بیان این که کاهش تعداد زبان‌آموزان در دوران کرونا قابل پیش‌بینی و طبیعی بود، تصریح کرد: به هر حال آزمون‌ها و آموزش آنلاین مشکلات و الزامات و از طرفی هم ظرفیت‌های خاص خودش را دارد که هم در کانون زبان ایران، هم در دانشگاه‌ها و هم در مدارس خودنمایی کرد. اما دنیا فهمید که از تکنولوژی و فناوری چه استفاده‌هایی در آموزش می‌تواند کند.

وی افزود : تلاش ما بر این است که با اتخاذ رویکردهای جدید نیازهای متقاضیان را بیشتر درک کنیم و برنامه‌هایی را تدوین کنیم تا مرجعیت کانون زبان ایران نه تنها در کشور، بلکه در منطقه به عنوان یکی از قوی‌ترین، گسترده‌ترین و بی‌نظیرترین مجموعه‌های آموزش زبان گسترش یابد.

رئیس کانون زبان ایران گفت: در حال حاضر ۲۶۴ مرکز دایر در سراسر کشور داریم. با شناسنامه و روش جدیدی که برای همه مراکز دنبال می‌کنیم تعداد این مراکز در آینده بیشتر می‌شود. البته در جاهایی ممکن است با توجه به استانداردهای جدید کانون زبان تجمیع داشته باشیم.

وی افزود: توسعه فعالیت‌های کانون بر مبنای برنامه‌های مد نظر طبعا اقتضائاتی دارد و مبانی جدیدی نیاز است. امیدواریم آموزش و پرورش و سایر نهادها و مسئولان مرتبط با این حوزه ضرورت برخی تغییرات در حوزه زبان‌آموزی کشور را بپذیرند تا آموزش زبان‌های خارجی به عنوان یکی از سیاست‌های رسمی آموزشی کشور به گونه‌ای دنبال شود که جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند.

برچسب‌ها مازندران کانون زبان ایران محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران کانون زبان ایران محدودیت های کرونا مازندران کانون زبان ایران محدودیت های کرونا تعداد زبان آموزان کانون زبان ایران هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۱۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد کیامهر ظهر یکشنبه در نشست توجیهی طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» که در قالب کارگاه آموزشی از سری برنامه‌های قرارگاه شهید آوینی با حضور ۵۰ نفر از مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت غنی‌سازی اوقات فراغت در سطح کانون‌های مساجد اظهار کرد: کانون‌های مساجد به عنوان گسترده‌ترین و مردمی‌ترین نهاد فرهنگی ظرفیت قابل توجهی در زمینه اوقات فراغت بر عهده دارد.

وی، با بیان اینکه مسجد پایگاه اجتماعی است، افزود: مساجد به‌عنوان یک کانون معنوی و مقدس نقش بی‌بدیلی در مبارزه و روشنگری در برابر هجمه سنگین دشمنان در جنگ شناختی، تعمیق معارف دینی و همچنین پاسخگویی به شبهات و سوالات نسل جوان دارد و در این بین ائمه جماعات بیش از سایر ارکان مسجد، وظیفه و رسالت دارند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان به اجرای طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد با شعار «مسجد، کانون نشاط» اشاره کرد و افزود: ایجاد بستر مناسب برای نزدیک شدن و انس گرفتن جوانان و نوجوانان با رشته‌های فرهنگی و هنری یکی از مهمترین اهداف پیش‌بینی شده در طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

کیامهر، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی به متولیان طرح غنی‌سازی اوقات فراغت در کانون‌های مساجد تأکید کرد و یادآور شد: عملیاتی کردن فرامین رهبر معظم انقلاب به ویژه جهاد تبیین در راستای اعتلای سیاسی جامعه و ارتقای بصیرت سیاسی نسل جوان از دیگر بخش‌های طرح اوقات فراغت کانون‌ها است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با بیان اینکه مخاطبان اصلی کانون‌ها را کودکان، نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند، افزود: برقراری ارتباط خوب با نسل جوان باید محور برنامه‌های طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد باشد.

مدیرمسئول کانون شهید نجفی مسجد امام سجاد (ع) قروه در ادامه این نشست توجیهی، با تشریح فعالیت‌های اوقات فراغت حول محورهای فرهنگی، ورزشی، قرآنی، کتابخوانی و هنری عنوان کرد: این فعالیت‌های بایستی در قالب جشنواره و لیگ برای اعضای کانون تعریف شود و به صورت رقابتی در سطح کانون‌های مساجد استان توسعه یابد.

عزیزی با تاکید بر ترسیم چشم انداز برای توسعه فعالیت‌های کانون و مسجد بیان کرد: مسأله‌ای که لازم است مورد توجه مدیران کانون‌ها باشد، مسئله روش و اجرای آن است تا با جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به مسجد، مسجد را به پایگاهی برای تربیت و کشف استعدادهای نسل امروز تبدیل کنیم.

در ادامه این جلسه روش اجرای طرح به صورت تیمی در بین مدیران کانون‌های مساجد استان به صورت آزمایشی اجرا شد.

کد خبر 6097207

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی
  • رقابت بیش از ۹ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش همدان
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است